Home > Steun het ZMC > Particulier doneren

Particulier doneren


Zo steunt u Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum

De overheid en de zorgverzekeraars betalen voor vele behandelingen en voorzieningen in het ziekenhuis. Maar niet alles kan worden betaald uit het ziekenhuisbudget. Een belangrijke speelvoorziening op de kinderafdeling, een loopband die patiënten in beweging houdt – er zijn vele extra’s die het verblijf in het ziekenhuis veraangenamen. Als particulier kunt u helpen om deze waardevolle extra’s mogelijk te maken: met een donatie aan de Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum.


Word óók vriend van het Zaans Medisch Centrum

Sluit u aan bij de grote groep Zaankanters die de zorg in het Zaans Medisch Centrum een warm hart toedragen. Met een financiële bijdrage zorgt u ervoor dat de Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum meer mogelijk kan maken. U kunt eenmalig doneren, maar structurele steun stellen we uiteraard ook zeer op prijs. Met een bijdrage van minimaal een tientje per jaar bent u al vriend.

>> Tip: de Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum heeft de ANBI-status. Daardoor is uw gift soms aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Lees meer over de mogelijkheden op de site van de belastingdienst.


Nog meer manieren om ons te steunen
 

  • Zakelijk doneren. Geef ook extra invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Ontdek hoe u zakelijk doneert.
  • Groot geven. Met een grote bijdrage kunt u speciale projecten mogelijk maken. Wij denken graag mee over de invulling van uw grote gift.
  • Geven na leven. Wilt u de Stichting Vrienden van het Zaans Medisch Centrum opnemen in uw testament opnemen? Lees meer over de mogelijkheden.

Bezoekadres

Koningin Julianaplein 58
1502 DV Zaandam

© 2024 Zaans Medisch Centrum  - alle rechten voorbehouden | Privacy statement | Cookie verklaring | Responsible disclosure | Deze site is ontwikkeld door Netbasics B.V.